TILLSAMMANS

Vår ambition är att vara Skånes ledande leverantör av kvalificerad vård när det kommer till rehabilitering av besvär från rörelseapparaten. Våra fysiotyerapeuter/sjukgymnaster har lång erfarenhet av rehabilitering inom såväl idrottskador, pre- och post operations rehabilitering samt övrig rehabilitering härrörande från rörelseapparaten. Tillsammans är vi övertygade om att vi kan ge dina patienter den bästa möjliga vården och servicen.

Vad får vi ut av MMS när vi skickar till Ryggakademin? Du som vårdgivare får möjlighet att får hjälp att hjälpa din patient utan extra kostnad för er vårdcentral. Att patienten remitteras till vårt MMS-team innebär inte att patienten listas om, listningen består. Vi tittar inte enbart på smärtan som symtom, utan försöker istället leta efter roten till det onda. I längden tjänar alla på detta, ni som vårdcentral, Region Skåne och framförallt patienten.

Om du har patienter på din mottagning som du känner att du inte kommer vidare med, remittera då dem till oss för vidare bedömning. Vi tar emot alla patienter och bedömer om de kan få rätt hjälp hos oss.

Skulle vi ta oss an patienten kommer du att bli informerad om hur det går och hur resultatet har blivit efter avslutad behandling.

Vid frågor om oss, om du vill komma och besöka oss eller något annat är du mer än välkommen att kontakta oss.