TILLSAMMANS

Vår ambition är att vara Skånes ledande leverantör av kvalificerad vård när det kommer till rehabilitering inom MMS. Tillsammans är vi övertygade om att vi kan ge dina patienter den bästa möjliga vården och services - något som alla förtjänar.

Vi ser det som en WIN-WIN-WIN: Du som vårdgivare får möjlighet att kostnadsfritt få hjälp för din patient.Patienten blir nöjd med att få professionell hjälp.Huvudmannen tjänar på att anlita oss då vi går till grunden med de besvär patienten söker för och hjälper patienten bli av med dem.

Om du har patienter på din mottagning som du känner att du inte kommer vidare med - remittera då dem till oss.Vi tar emot alla patienter och bedömer om de kan få rätt hjälp hos oss. Om inte så meddelar vi dig så klart.

Skulle vi ta oss an patienten kommer du att bli informerad om hur det går och hur resultatet har blivit efter avslutad behandling.

Vid frågor om oss, vårt framtida samarbete eller något annan - kontakta oss så skall vi göra vårt yttersta för att svara dig.

 

Du kan nå oss här